Jelentkezés: Önkéntes

Bakony

Ugod

Építőhét

júl 04-10

Tini hét

júl 10-16, júl 24-30

Bontás

júl 30-31

Tudnivalók a jelentkezéshez

2021-től a BIKA táborban két tini turnus lesz, így mostantól választhattok melyik hétre szeretnétek jönni, de akár jelentkezhettek mindkét hétre is önkéntesnek!

A jelentkezési lap elküldése NEM véglegesíti a jelentkezésed! Akkor tekintheted véglegesnek, ha emailben visszajeleztünk neked arról, hogy tudunk fogadni önkéntesként. A visszajelzés várhatóan 7-10 nappal a jelentkezés után fog megérkezni az általad megadott email címre. Amíg nem kapsz értesítést jelentkezésed véglegesítéséről, kérünk, NE utalj előleget vagy tábordíjat!

FIGYELEM: Az önkéntesség az építő hét és bontás kivétel ajánláshoz kötött. A jelentkezési folyamat során kérjük add meg gyülekezeted, közösséged vezetőjének nevét és elérhetőségét. Az űrlap rögzítése után a megadott személy részére automatikusan elküldünk egy linket, ahol ajánlását elektronikusan megteheti.

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2021-től a BIKA TINI táboraiban új önkénteseink számára az ÖNKÉNTESSÉG FELTÉTELE az Alapozó Képzés (Basic Training) elvégzése.
(Ettől csak abban az esetben tudunk eltekinteni, ha megfelelő tapasztalattal rendelkezel már a gyermekek közötti szolgálat és a nomád életmód terén.)

Jelentkezési határidő: 2021. május 31.
Kedvezményes jelentkezés 2021. április 30-ig!

Részletek

ÖNKÉNTESSÉG

Kézen fogva Istennel

Jelentkezés lezárult!

A 2021-es táborunkra a jelenkezők létszáma betelt, várunk szeretettel jövőre!